Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Verkkoluento: Vähemmistöstressi ja ihmissuhteet

15.6.2023 - 31.7.2023

Kaksi henkilöä nojaavat toisiinsa.

EDIT: Luentotallenne on katsottavissa alta löytyvän luentolinkin kautta 31.7. asti. Tallenteessa ei ole teksitystä.

Mitä tarkoittaa vähemmistöstressi? Millaisia ilmenemismuotoja ja vaikutuksia sillä voi olla sateenkaari-ihmisten läheisissä ihmissuhteissa, kuten ystävyys-, rakkaus-, perhe- ja muissa läheissuhteissa? Mitä vähemmistöstressille voi tehdä?

Tervetuloa kuuntelemaan verkkoluentoa sateenkaari-ihmisten vähemmistöstressistä ja sen vaikutuksista läheisiin ihmissuhteisiin osana Manse Pride -viikkoa 15.6. klo 17-18! Luennoitsijana toimii Sateenkaari-ihmisten perhesuhdekeskuksen perhetyöntekijä, perhe- ja paripsykoterapeutti Terhi Väisänen. Luento on suunnattu ensisijaisesti sateenkaari-ihmisille ja heidän läheisille ihmisilleen, mutta myös ammattilaiset voivat tulla tutustumaan aiheeseen.

Luento lähetetään verkossa Teams-livetapahtumana. Luentoa seurataan verkkoselaimessa täysin anonyymisti ilman kirjautumista. Luennolla on käytössä kysymyspalsta, jonka kautta luennoitsijalle voi lähettää kysymyksiä anonyymisti.

Seuraa luentoa tämän linkin kautta. Jos avaat näkymän hyvissä ajoin ennen luennon alkua, ruudulla lukee ”Livetapahtuma ei ole alkanut”. Päivitä näkymä viimeistään klo 17.00, jos näyttää siltä, että lähetys ei olisi vielä alkanut. Joskus käy niin, että näkymä ei päivity automaattisesti.

Lisätietoja Perhesuhdekeskuksen työntekijältä Sanna Metsäpuulta info@perhesuhdekeskus.fi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ohjeet, kun haluat katsella Teams-lähetystä verkkoselaimessa ilman kirjautumista:

1. Kun painat luentolinkistä, valitse näkymässä: Katso sen sijaan verkossa / Watch on the web instead

Näkymä liittyessä Teams Live Eventiin.

2. Valitse seuraavaksi: Liity anonyymisti / Join anonymously

Näkymä liittyessä Teams Live Eventiin

3. Olet katselunäkymässä. Jos luento ei ole vielä alkanut, ruudulla lukee ”Livetapahtuma ei ole alkanut”. Kellon ollessa 17.00, päivitä näkymä, jos lähetys ei lähde automaattisesti käyntiin.

Tiedot

Alkaa:
15.6.2023
Loppuu:
31.7.2023
Tapahtumaluokat:
,

Järjestäjä

Sateenkaari-ihmisten perhesuhdekeskus

Tapahtumapaikka

Verkkotapahtuma